Végre visszatért a gépem a szervizből. Az előző heti bejegyzéseket nem fogom felrakni mivel időm amit a gép előtt tölthetek nem igen van. Jövőhéttől mint a címben is áll reformokat próbálok bevezetni. Ezek a következők lesznek:

1, Elkezdtem a Harcosok étrendjét ennek eredményeit hétről-hétre lefogom számotokra írni.

2, Megváltozott az edzések időpontja így a hetem így fog kinézni: Hétfő, Péntek: Láb, Vádli, Húzódzkodás; Kedd, Csütörtök: Kickbox, Fekvő, Has, Alkar, Kettlebell, Szerda, szombat: Nyak, Hát, Kézenállásos fekvőtámasz.

3, A bejegyzéseket nem vasárnap hanem hétfőn fogom publikálni.

Ezek a fontosabb reformok amiket bevezettem/bevezetek. Időközben biztos lesznek még olyan dolgok amiken változtatni fogok de egyenlőre ennyi.

Még annyit, hogy ezen a héten elkezdtem kettlebellezni a kickbox edzések után felmérés gyanánt:

Fél év alatt annyit erősödtem, hogy képes vagyok a 20kg-os golyóval kétszer 10-10 egykezes swinget végrehajtanom. Ez korábban lehetetlennek tűnt. 

Finally my computer has been repairedl. The previous week's entries because I will nothave time to put up the machine before I do I is not quite right. Next week, as the title isalso trying to introduce reforms. These are as follows:

1, I started the Warriors diet, the results hold him every week for you to write.

2, changed your exercise time so that I can look like this: Monday, Wednesday: Legs,Calves, pull-ups, Tuesday, Thursday: Kickboxing, Push-ups, abs, lower arm,kettlebell, Wednesday, Saturday: neck, back, handstand push-ups.

3, the entries will publish on Monday but not Sunday.

These important reforms introduced you / admitted. In the meantime, there are still certainthings that are going to change but that's it for now.

Even so much that I started this week kettlebell after kickboxing workouts survey by way of:

In six months have increased so much that I can make a 20 kg ball in  a 10-10 one-handed swing implementing our. It was once thought impossible.

A bejegyzés trackback címe:

https://ccondition.blog.hu/api/trackback/id/tr1004895564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása