Elérkezett az eheti bejegyzés ideje. A héten három edzésnap volt az első kedden a másik kettő pedig szombaton és vasárnap. A keddi edzésnek nem igen volt tervbe vésett alapja mivel szinte minden gyakorlat megfordult benne. Szombaton fekvőtámasz és guggolás volt az edzés főtémája míg ma (vasárnap) pedig a fekvőtámasz kézállásból első lépései. 

Kedd: Kickbox edzés közben zajlott az erősítés bemelegítés és lazítás közben ( a vége felé már romlott az ism. száma). A gyakorlatok:

3x5 Szűk Fekvőtámasz

1x20 Teljes Fekvőtámasz

1x5 Fél húzódzkodás

2x20mp Felülés

2x20mp Békalábemelés

3x15 Négyütemű fekvőtámasz

1.5 km futás

Szombat: Guggolás, fekvőtámasz:

Térdelő fekvőtámasz: 1x5

Teljes Fekvőtámasz: 1x10+1x7

Szűk Fekvőtámasz: 1x4

Fél guggolás: 1x10

Teljes Guggolás: 2x10 (közben egyenes rúgás)

Szűk Guggolás: 1x5

Vasárnap: Kézenállásban végzett fekvőtámasz:

Fejenállás: 10mp

57mp (edzés)

Varjútartás: 5mp

17mp (edzés

Ez a hét nem volt olyan megterhelő. Jövőhéten már megjön a húzódzkodó rúd is emiatt már otthon is eltudom végezni a gyakorlatokat. Ezenkívül bekerül a híd is a kézállásban végzett fekvőtámasz mellé. Viszlát a jövő hétig!

 Now is the time to post this week. This week was the first of three days of practice on Tuesday and the other two on Saturday and Sunday. Tuesday's workout was not quite asplanned engraved by turning it almost every practice. Saturday squats and push-upswere the main topics of the session until today (Sunday) and the first steps handstandpushups.


Tuesday: Kickboxing Training took place during the warm-up and relaxation whilestrengthening (worsened towards the end of the rep.) Number. The exercises:

Tight Push up 3x5

Full 1x20 Push up

Half 1x5 pull-ups

2x20mp crunches

2x20mp Frog Leg Lift

Four-stroke push-ups 3x15

1.5 km run

Saturday: Squats, push-ups:

Kneeling push-ups: 1x5

Full Landscape support: 1x10 +1 x7

Narrow Push: 1x4

Half Squats: 1x10

Full Squats: 2x10 (when front kick)

Narrow Squats: 1x5

Sunday: Handstand push-ups performed:

Head Counts: 10s

57mp (training)

Varjútartás 5sec

17mp (training

This week was not as stressful. Chin arrives next week in the rods is why engineers to carry out the exercises at home. In addition, the bridge into the handstand push-ups donewith. See you next week!

A bejegyzés trackback címe:

https://ccondition.blog.hu/api/trackback/id/tr764811817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása