undisputed97 2013.04.12. 14:18

Pótlás

Tudom egy kicsit megcsúsztam a szerdai és a csütörtöki bejegyzéssel, de este nem jutott rájuk idő. Most bepótolom mindkettőt. Szerdán nem igazán volt erőnléti edzés hanem inkább kardiózásnak nevezhető gyakorlatok. igazából szerdán másfél órás futkosás volt azért, mert berendeltek az iskolai focicsapatba. Meg nem bántam csak, rossz érzés volt, hogy a nap végén nem maradt elég energiám az erőnléthez. Bár ha jobban belegondolok, tesi órán volt kötélmászás. De ez nem sok. 

Csütörtök: Ez nem volt laza nap. Kick-boxon olyan erősítés volt, hogy még most is érzem. Előkerült a jó öreg kínzóeszköz a Kettlebell. Jó érzés volt újra kettlebellezni de egyúttal megterhelő is. 16Kg-s kettlebellel dolgoztam a gyakorlatok a következők voltak: Guggolás (3*20); guggolás kettlebellel(2*15); egy olyan gyakorlat aminek csak az angol nevét tudom: Crushing Halo (3*5-5 oldalanként); és felemás fekvőtámasz a kettlebell fülét fogva. Ez a gyakorlat verte ki a biztosítékot nálam. Ma izomlázzal ébredtem.

Legközelebb holnap jelentkezek. Minden jót!

A bejegyzés trackback címe:

https://ccondition.blog.hu/api/trackback/id/tr335219588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása