Kedves olvasóim!

Jövőhéttől ismét elindul a blogom! Az eddigieknél megpróbálok gyakrabban jelentkezni, ha nem is minden edzés után de legalább hetente írok új bejegyzést! Még egy változás lép életbe az, hogy mostantól minden bejegyzést megpróbálok két nyelven írni (magyar-angol). Az edzésekben annyi változás történik, hogy beiktattam az utolsó 2 egységet a hidat és a kézállásos fekvőtámaszt.  

Jövőhétig viszlát:D

Dear Readers! 

Re-starting my blog next week! More often than in the past trying to log in, if not all, at least a week after a workout I write a new entry! One of the changes take effect, all entries will now try to write in two languages ​​(Hungarian-English). So many changeshappening in the session that was inaugurated last 2 units the bridge and handstand push-ups

Ps.: Sorry for the bad english :S :D

See you in the next week ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://ccondition.blog.hu/api/trackback/id/tr234800149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása