Sok kihagyás után újra itt vagyok. Túl a belső vizsgán és egy egy sikeres Testnevelés érettségin. Mivel nagyon régen nem edzettem ezért elhatároztam, hogy mától visszatérek az első lépésekre (minden gyakorlatnál), pedig a fizikumom nem gyengült. Ennek egy oka van: mikor elkezdtem ezek valahogy kimaradtak, és egy hatalmas katyvasz lett az "edzéseimből". A fegyenc mellett párhuzamosan a street workout edzések nem maradhatnak el, ezekhez a Madbarz.com-ról nézek le rutinokat, bár egyenlőre csak a beginners részről. Ez a másfél év adott egy alap fizikumot, egy jó alapot amire elkezdhetek építkezni (pl: egylábas guggolás, egykezes fekvő v-lábemelés rúdon, állásból híd és vissza, egylábas backlever, teljes karhajlítás kézállásban stb... Hiába tudok ilyen gyakorlatokat úgy érzem ez nem elég). Ezért kezdek mindent az elejéről, mert valami hiányzott vagyis kimaradt. Ez a dolog a fokozatosság. Mindent a legnehezebbel akartam kezdeni és csak úgy ugráltam a gyakorlatok között. Ez egy hosszútávú cél és remélem sikerül majd mindazt elérnem jövő nyárig mint amit Jay-nek sikerült. Mivel sikerült nyári munkát találnom, ezért a jövőben beruházok egy bellre és egy mellényre, hogy egy kis plussz is legyen. A mai edzésem: 

Fekvő: 1.szint: bemelegítés: 2*10; 2.szint: 3*15

Lábemelés: 1.szint: bemelegítés: 2*10, 2szint: 3*15 (volt benne teljes is:)). 

Holnaptól szigorúan diétázni fogok hogy a kis plusszt leadjam, és szálkásodjak is egy csöppet. Az első hónap után előtte utána kép is lesz (bár nem lesz nagy változás, vagy igen :D)

A bejegyzés trackback címe:

https://ccondition.blog.hu/api/trackback/id/tr445416082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása